Copenhagen Pride 2010

Pride Square i Köpenhamn var litet, med betoning på litet. Men hellre det än ingen Pride Square alls. Eftersom det inte fanns så mycket att titta på och delta i så underhöll vi oss med att plocka gratisprylar och informationslappar vilket resulterade i en salig röra i min tygpåse. Jag blev informerad om att samkönade par i Danmark från och med i år (2010) har möjligheten att adoptera barn, vilket gladde mig till den grad att det var läge att fira. Det gjorde vi. 150 danska för 5 öl/cider senare var vi glada i hågen och på scenen bjöds det på dansshow. Vi testade inte Köpenhamns gayklubbliv men jag har en folder i min väska med utförlig guide till storstadens gayvänliga ställen och de ska min själ utforskas i sinom tid. Nu är jag åter i Svea rike efter två fina dagar med den bästa och just som jag skriver pågår förmodligen Prideparaden genom Köpenhamns gator. Synd att missa det men ingen fara på taket, jag lever fortfarande på Sthlm Prideparaden och tänker ta mig an Malmö ikväll. Kaerlighed.


Mitt fina sällskap fann ett användningsområde för ett av mina regnbågssnören.
Ingen Pride utan lite show. Ingen aning om vem den sjungande karln var men han hade valt sina dansare med omsorg kan jag lova.
och efter följande motto fortsätter jag mina dagar.


Kommentarer
Postat av: Jääännneeeey!

Haha den bilden .. :O)

Underbar dag... skönt att få komma bort lite opch njuta va ditt sällskap i storstaden...

Jag hoppas vi snart finner en ny dag att ses.. nu har vi ju fler dagar att fira... vi 2 som kontors råttor hihihi :O)

saknar dig min ANGEL! :O)Du är bara den underbaraste och vackraste tjejen som finns... Ville bara påminna dig lite <3

2010-08-27 @ 09:08:53
Postat av: Caroline

Svar till Jäänneeey: Fin bild på dig tycker jag och ja det var en fantastisk dag det. Saknar dig med och givetvis ska vi ses snart och fira vadhelst man kan fira. :)...DU kan vara underbarast och vackrast har jag hört (och sett) <3

2010-08-27 @ 17:54:48
URL: http://thegiraffe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0