Sthlm Pride 2010 : I do do feel that I do do will miss you much

Gåshud har varit ett förekommande fenomen under årets Pridefestival men mest effekt gav faktiskt Emilia. Eller kanske inte Emilia själv men däremot det enorma publikhav vars unisona stämmor inledde låten Big Big World under 90-talskvällen innan hon själv ens hann ta ton. Att då stå framme vid kravallstaketet och på nära håll studera den lycka som fullkomligt strålade från den lilla späda artisten som inte synts i rampljuset på ett tag men så klart och tydligt var väl ihågkommen, det var vackert. Samtidigt som min stämma mindes varje liten textrad och tonföljd av låten likväl som resten av Pride Park så reagerade även mina kroppsliga funktioner med att rysa av välbehag.bild från www.stockholmpride.org


Övriga låtar som för mig representerar årets Pridefestival är inte någon av de som jag betraktat nedanför scenen. Nej nu snackar vi Lill-Babs - Letkis Jenka och Sigge Furst - Bullfest som har spelats intensivt i bergsprängaren. Den sistnämnda låten blev efter ett missförstånd av Trynet omdöpt till Pullfest och visst är det trallvänligt må jag lova. Lovely och härligt internt.


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Nå. Glöm inte att hon var med i melodifestivalen för inte allt för längesedan.

Hon kom nog mer till sin rätt här ^^

2010-08-03 @ 23:36:15
URL: http://decemberfear.blogspot.com/
Postat av: Caroline

Alexandra: Jovisst var hon med där och synts lite. Men att alla mindes varje tonföljd av just Big Big World och visade det så tydligt, det var fint. :)

2010-08-04 @ 10:42:51
URL: http://thegiraffe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0