Egenvälde

Jag har genomgått och genomgår fortfarande en enorm förändring och har därför ytterst lite fokus riktat till min blogg som flertalet av er säkert har lagt märke till i och med få uppdateringar. Alla väljer vi vägar för hur vår framtid ska se ut och en återvändsgränd kan utan förvarning torna upp sig på våra vandrande leder. Jag skymtade dock denna stagnation i fjärran långt innan, ändock lyckades dess faktum nyligen slå mig likt en käftsmäll, som för att väcka min uppmärksamhet för mitt kritiska hälsotillstånd. Jag föll. Hårt. Det ska jag inte undanhålla eller förneka. Men jag befinner mig inte längre på botten utan har likt en fågel Fenix rest mig ur askan för jag kunde inte gå någon annan väg än upp från var jag befann mig.

För er som tröttnat på mina kryptiska formuleringar kan jag på ren svenska förklara för er att jag idag (måndag 13 sept) har sagt upp mig och inte längre jobbar som socialsekreterare i Malmö stad. Jag kommer framöver att söka mig utanför socionomyrkets ramar och om jag återvänder vet jag inte i dagsläget. Det enda jag vet är att jag har tagit rätt beslut, jag mår bra och att jag är tacksam över den styrka jag uppenbarligen har inom mig som ledsagat mig till att ta ansvar för mitt eget välmående. Ord som rymmer den tacksamhet jag hyser gentemot mina fantastiska vänner och min fina familj som stöttat mig genom det här finns inte i något världsligt vokabulär. Jag är ingen soldat, sjunger Winnerbäck. Jag ÄR en soldat, tack vare er.

Uppdatering: Jag vill även förtydliga att mina kollegor och chefer på jobbet jag sagt upp mig ifrån är bland de finaste människor och mest professionella socionomer man kan hitta. De är inte orsaken till min uppsägning.


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Och åh Carro. Som en av de människor som får den fina äran att tituleras som Vän till mig ska jag säga dig, att jag står bakom dig och stöttar dig i alla dina beslut. Dimman som stundtals omger världen lättar och skutan går att styra igen. <3btw. det är drop-in hos mig på onsdag. MFF-HIF på tv. Du är välkommen.

2010-09-14 @ 04:21:04
URL: http://decemberfear.blogspot.com/
Postat av: Nettan

Ibland är det att säga upp sig det bästa som finns!!

2010-09-14 @ 08:47:01
Postat av: Caroline

Svar till Alex: Tack <3 ...räkna med mig på onsdag. Härligt!Svar till Nettan: Ja och det känns verkligen som det bästa beslutet jag kunnat fatta.

2010-09-14 @ 10:23:58
URL: http://thegiraffe.blogg.se/
Postat av: nenny!

Mitt lilla paddedyr!!

Du är UNDERBAR fantastisk härlig charmig älskvärd beundransvärd fin på ALLA sätt! man kan inte annat än att älska att vara i din närhet! och glädjas åt din sjuka humor och tokiga påhit.. :)

man har bara REN TUR om man får vara vän med en sån vacker fin tjej som dig caroline... så SJÄLVKLART finns dina vänner där för dig när DU behäver oss.. presic som att du aldrig tvekat en sekund för att sätta dig på cyklen när ngn du känner mått dåligt!! <3

man kan bara ÄLSKA dig caroline :)

2010-09-14 @ 21:52:45
URL: http://http://amazingkarma.blogg.se/
Postat av: Gabriella

Älskade Vän!Återvändsgränder vänder inte alltid åter utan någon annanstans. Låter som en störtflod av vatten har runnit under broarna sedan vi sist sågs (vilket ju inte alls var längesen - jisses!!!). Anledning att ta ett nytt samtal över en flaska vin eller två anas. Du vet var jag finns (ett tag till... en del av det som måste avhandlas). Du är stark och jävligt rå! Flyg!

2010-09-14 @ 21:54:45
Postat av: Caroline

Svar till Jenny: Stärkande ord från den finaste. Tack <3Svar till Gabriella: Du har så rätt, nya dörrar öppnas för andra vandringsleder. Du, det kan man säga, att det hänt mycket sedan sist alltså. Jag träffas hemskt gärna och pratar, om dig och om mig, om våra vägar. Jag hör av mig i veckan. @>---

2010-09-15 @ 08:53:57
URL: http://thegiraffe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0