Ett andra-ledets-kontaktannons

Jag vill bara ge er ett livstecken, ni som troget bidrar till att min besöksstatistik uppnår en hyfsad nivå trots min påtagliga frånvaro. Jag sammanställer er detta inlägg på en nyinköpt laptop som ska utgöra mellanledet till min önskade karriär, författarskap, och kan meddela att jag stormtrivs med privilieget att skriva på heltid. Uppgifterna vi tilldelas under skrivarkursen är utmaningar må jag lova och trots att min första reaktion, sekunderna efter att jag läst den aktuella veckouppgiften, ofta utgör en långdragen svordom, så samlar jag mig fort för att kort därefter låta fingrarna spela obehindrat över tangenterna. En obeskrivlig känsla och i det emotionella kaos jag just nu befinner mig i är det sannerligen min räddning, tillsammans med älskade vänners närvaro, ord och sällskap.

Ett mindre välkomnat sällskap jag har om dagarna är dock min granne i våningen nedanför. Länge har jag accepterat den högljudda lusta sprunget ur hans eminenta sexliv, good for you dude liksom, men när han och den till höres lyckliga pinglan beslutade sig för att avsluta sin relation i ett ilsket uppbrott på självaste dagen Valentin, så har nu de brunstiga lätena bytts ut till vibrerande bastakt av aggressiv metal, ackompanjerat med något som låter som utlösande slag mot en boxsäck som så hänsynsfullt hängt upp i taket aka mitt golv. Det är kanske här man ska med empati i kroppen tycka synd om honom, men det tåget har sedan länge passerat. 

Så om du, potentiell heteropingla har lust att gå in i ringen med min granne och leka nakenlekar så att jag får någorlunda husfrid, hör av dig.

Tah tah.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0