Live the life you love and love the life you live

Allt oftare numera hör jag vänner och bekanta beklaga sig över att åren går dem förbi och att deras stigande ålder bekymrar dem. Jag håller med i det avseendet att åren tycks passera snabbare nu än vad de gjorde i mina yngre år, men vad gäller att åldras räds jag inte. Med åren som går innehållande med- och motgångar blir jag varse om mina föreställningar och reaktioner på omgivande miljöer och individer och erfarar otaliga känslouttryck i form av ilska, glädje, sorg och förvåning. Att växa med detta är något jag älskar. Min ökade självkännedom gynnar mitt inre välbefinnande och tillsammans med min stigande ålder ökar därför mitt gillande av min egen person. Mer medvetet uppmärksammar jag och tolkar mina förhållningssätt och mina handlingar för att i sin tur acceptera eller ombilda dem att anstå den person jag vill vara, det liv jag vill leva. Och vad gäller de små rynkorna jag mycket väl har noterat vid mitt ögonparti, så är de frambringade av många år av skrattfyllda stunder.
Kommentarer
Postat av: Little Miss Pink

Fin bild ... den där sista jag tog på dig men tycker den andra är bättre... :))) den jag kommenterade under på fb!

Kul att ta bilder på dig, du blir alltid så snygg. Kanske för du är snyggaste tjejjen i stan <3

och rynkoor? where the hell are u hiding them? :P

Pusssmintuss

2010-04-25 @ 16:53:27
Postat av: Caroline

Tack min finaste babe. <3 Ska allt visa mina fina skrattlinjer när vi ses, tänk att du missat dem, ha ha. Puss

2010-04-25 @ 17:17:35
URL: http://thegiraffe.blogg.se/
Postat av: Anki

Rynkorna på en kvinna kan vara det vackraste som finns. Dom berättar att man levt och kan man le fast man upptäckt att ännu en rynka är på gång då lever man lite mer. Tillslut är man hög på livet. Visst går tiden fortare ju äldre man blir och visst ligger jag många nätter i sängen och tittar i taket och funderar varför det ska vara så och varför måste jag se ut som ett russin i slutändan. Men så somnar jag och inser att det inte går att tänka så. Det är bara att leva och le.

2010-04-25 @ 22:27:51
URL: http://www.nogg.se/youngmindinareddress
Postat av: Caroline

Anki: Jag förblir svagt lagd på den tekniska biten då jag fortfarande inte förstår hur man kommenterar i din blogg, ha ha, så jag svarar dig här igen. Du har så rätt, fina linjer talar ett vackert språk. Leva och le, så sant.

2010-04-27 @ 13:48:27
URL: http://thegiraffe.blogg.se/
Postat av: Em

Vackert, fint, välformulerat och så underbart skrivit! Jag hade inte kunnat säga det bättre själv. Sen kommer man in i faser där man tittar sig i spegeln och undrar "Vem är det där!", men det går över. :D

2010-04-27 @ 16:31:57
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Suzann

Jag diggar stenhårt bilden med ridpiskan i handen, hjälmen bakockfram... Men å andra sidan var det ju jag som tog bilden och jag vet hur kul vi hade och vilket flum vi kunde komma på :) <3

2010-04-27 @ 20:55:17
Postat av: Sandrine (Siggum@qruiser)

Ibland får jag panik över att jag blir äldre när jag ser mina småsyskon börja bli äldre och göra saker som jag gjort och inte gjort. Då kan jag få andnöd och tycka att jag missat en massa, men jag har all tid i världen, jag måste bara lära mig att utnyttja den väl!

Jag håller med dig, nu kan man se på sig själv på ett annat sätt och kanske förstå sig själv bättre, och ta bort dåliga beteenden och sånt som man inte varit medveten om förut! :-)

Bra inlägg!

2010-05-01 @ 20:14:19
Postat av: Caroline

Tack Sandrine. Förstår vad du menar och ja, det gäller att försöka lära sig att utnyttja den tid vi tilldelats, leva i nuet och för framtiden. Ja, man lär känna sig själv hela tiden tycker jag, allt som åren går så upptäcker man nya egenheter hos sig själv, intressant. :)

2010-05-02 @ 13:38:00
URL: http://thegiraffe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0