Begreppet "samkönat förhållande" fick en helt ny innebörd

Jag funderar på att göra en Regina Lund. Nej inte göra Regina Lund, även fast tanken har slagit mig då hon är något av en mycket attraktiv kvinna. Vad jag egentligen syftar till är att hon för sju år sedan gifte sig - med sig själv. Hennes förklaring ska tydligen ha varit att hon inte älskar någon annan så mycket som hon älskar sig själv och jag kan inte annat än betrakta det som beundransvärt. Många av oss har ju hört uttrycket att man för att kunna älska någon annan måste älska sig själv. Jag vet att jag har ett älskvärt förhållande med mig själv, givetvis med sina turbulenta toppar och djupa dalgångar men med en stark vilja att respektera min egen person. Jag vet även att jag tack vare detta har älskat andra men att jag just nu upplever ett starkt behov av att återknyta med mig själv. En slags återförening efter en inre emotionell oreda orsakat av bristande självtillit som uppkommit av anledningar jag inte tänker dela med mig av här. Men vilket sätt vore då inte bättre än att lova mig själv, mitt intellekt och mina känslor, evig trohet tills mina levnadsdagar är över. Någon pampig ceremoni kommer inte äga rum då jag framför mina löften stillsamt för mig själv. Bröllopsgåvor välkomnas dock med glädje.


Kommentarer
Postat av: Anki

Regina verkar vara en härlig kvinna! Jag brukar kalla henne för en livslevande ande (det får man ju tolka hur man vill.) Jag tolkar dig som till viss del ensamvarg, jag är också sådan. Behöver andas ensam ibland i min värld. Min bröllopsgåva till dig blir en kyss under norrskenet och en klapp på rumpan! Tror jag också ska gifta mig med mig själv eller så gifter jag mig med min hund

2010-08-13 @ 17:00:30
URL: http://www.nogg.se/youngmindinareddress
Postat av: Caroline

Svar till Anki: Jag tackar ödmjukast för bröllopsgåvan, låter härligt. Jag skulle inte kalla mig ensamvarg fullt ut då jag gärna och ofta omringar mig med vänliga själar, men ibland försvinner jag iväg, djupt försjunken i tankar om allt och inget, och dit når ingen, så lite rätt har du kanske. Med din hund.. oväntad vändning här i diskussionen, ha ha.

2010-08-14 @ 13:54:35
URL: http://thegiraffe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0