Världsherravälde?

Imorse gjorde jag det förbjudna. Jag tog en annan persons tvätt-tid, oavsiktligen må jag tillägga då ett missförstånd skett gällande tidsbokningen. Nu föreställer ni er säkert att ett verbalt blodbad alá Grannfejden utspelade sig när min granne fann mig i full färd med att lasta in tvätt, då det här med tvätt-tid tycks vara något som får varje enskild individs bägare att rinna över och skapa översvämning. Men då får jag be er att tänka om. Denna händelse utmynnade i att jag gladeligen tilläts att slutföra mina två maskiner och att jag slutligen tilldelades en stor kram samt en önskan om att jag skulle få en riktigt fin dag (!) Jag börjar misstänka att jag nog har lite av en talang i vad gäller att bemöta människor. Jag gillar´t och smider nu givetvis planer i hur jag kan nyttja detta till min fördel i andra situationer.

Kommentarer
Postat av: Mattis

hade det inte varit för att det var du köper jag tanken på talang att bemöta människor. hade det hänt mig hade jag varit säker på att jag hade en granne med borderlineproblematik. Du borta över hela helgerna i år med?

2010-12-07 @ 10:08:46
Postat av: Caroline

Mattis :) Jag drar upp till mamma över jul och nyår ja. Det var på tok för länge sen vi sågs nu tycker jag.. hurmårduvadgördu?

2010-12-09 @ 20:38:56
URL: http://thegiraffe.blogg.se/
Postat av: Mattis

äh det vanliga typ. fast snart ska jag gå under jorden och spela datorspel (civilization v kommer i min brevlåda imorgon). jo verkligen, med du jag slänger iväg ett sms imorgon eller lördag när jag vet mer om helgen.

2010-12-10 @ 00:17:39
Postat av: Mattis

Sorry att jag inte hörde av mig. jobbat natt hela helgen.

2010-12-13 @ 18:09:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0