If you want the rainbow, you gotta put up with the rain

Återigen försummar jag bloggen en aning med anledning av kreativitet på annat håll. Just nu sammanställer jag faktiskt ett arbetsprov som jag ska bifoga med min ansökan till en skrivarlinje på distans. Dessförinnan författade jag ett bidrag till en manustävling anordnad av Riksteatern vilket jag nu skickat in. Svar väntas den 1 december i år. En envis förkylning håller mig fast innanför min lägenhets väggar, men en täppt näsa och frenetisk hosta tycks inte ha någon negativ effekt på mitt skrivande. Den återvändsgränd som tycktes torna upp sig för några veckor sedan visade sig vara ett vägskäl där jag leddes i rätt riktning av mina egna framtidsmål. Vad gäller mig privatliv så kastar jag bäver i trähus, men det gör ingenting när allt annat tycks falla på plats. Jag mår riktigt bra.

Kommentarer
Postat av: Nina

Dagens mest intellektuella fråga: vad sjutton betyder uttrycket: "kastar jag bäver i trähus"?

2010-09-28 @ 12:38:47
Postat av: Caroline

Nina: Helt förståeligt, jag är allt lite otydligt ibland. Det är en omskrivning av begreppet: "att kasta sten i glashus". :)

2010-09-28 @ 12:48:00
URL: http://thegiraffe.blogg.se/
Postat av: Nina

Aha. Tack. Uttryckte min fundering för mina två kollegor (nej, jag läste inte inlägget på arbetstid utan på min rast) och vi tre var fundersamma i cirkus 5 minuter. En av dem var faktiskt inne på det klassiska uttrycket..men trodde att detta var en lesbisk twist - får bjuda henne på en kaka :)

2010-09-28 @ 14:17:05
Postat av: Caroline

Ha ha ja hon ska ha minst två kakor för idén om en lesbisk twist. Nu var det ju tyvärr inte ngn annat än djurarten bäver jag syftade på, men tänk så passande det hade varit. :)

2010-09-28 @ 14:40:49
URL: http://thegiraffe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0