Antologi till ljudbok, check!

När jag steg upp imorse sov hela stan. Okej jag överdriver, visst fanns fler sömndruckna själar vid busshållsplatsen som säkerligen slängt benen över sängkanten precis som jag runt 04.20-tiden. Ni undrar kanske vad jag gjorde uppe vid en sådan obarmhärtig tidpunkt och då kan jag berätta att jag idag har befunnit mig i en inspelningsstudio för att läsa in min antologi till en ljudbok. Kvalitén på min egenhändigt inspelade ljudfil var inte värd att tala om så då får man ju göra det på riktigt. En kul upplevelse.

Tillvägagångsättet att ta sig till denna plats kan dock diskuteras. Efter en tågresa till Lund fick jag färdas med buss till Veberöd, för att därefter göra ett bussbyte mot Sjöbo där jag efter att ha hyrt mig en åsna fick trampa upp igenvuxna ko-stigar på min färd mot... eh, nej, men okej, det gick faktiskt buss ut till Fränninge som var min slutdestination. Och nu upphör faktiskt min framtoning av ironi, för jisses så vackert det är där ute. Idyll. Ett ord jag vanligtvis undviker. Men inte idag. Inte efter idag. Idyll. Någon svulstig miljöbeskrivning ger jag mig inte på här utan råder er bara att ta samma rutt som jag. Gör det bara, gör det.

Vad gäller inspelningen så gick det riktigt bra, förläggarna var fantastiskt trevliga, sällan känt mig så välkommen som i deras sällskap och visiten avslutades med att de frågade om jag var intresserad av att läsa in en bok/novellsamling åt deras ljudboksförlag framöver, vilket jag med glädje tackade ja till.

Så. Det går bra nu.


Kommentarer
Postat av: Jouni

Grattis åter en gång!På tal om att gå bra: Jag minns inte vem det var som berättade det, men storyn är klockren. En snubbe av afrikansk härkomst som var på krog (rimligen i Göteborg, men det är sekundärt i sammanhanget) och röjde runt, han skulle göra ett toabesök. Inne på toaletten ställer han sig vid pissoaren. För att dränka lukterna hade haket lagt ett isbad i botten på rännan. När killen kommer ut till sina kompisar säger han: "Det går bra nu, jag pissar på is."

2011-05-02 @ 18:19:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0