Spring is here, a-suh-puh-ring is here

Våren ÄR här, om vi så ska forcera den att stanna i våra sinnen genom att tända engångsgrillen i lovikavantar framåt midnatt när den oundvikliga aprilkylan infinner sig.


..och inget får mina vårkänslor att bubbla likt en kolsyrad prozacdrink mer än just denna vårvälkomnande låt: http://open.spotify.com/track/5FlLvXBexSInUXW4msvnE4


Sanningens ögonblick

För några veckor sedan satt jag och zappade mellan kanalerna och fastnade vid publik förödmjukelse-tv i form av Sanningens ögonblick. Programmet där de tävlande ska svara sanningsenligt på en mängd frågor gällande privatliv och annat som man kan tycka enbart rör personen själv och vinna upp till en halv miljon kronor. Resultaten kontrolleras av en lögndetektor. En kille hade denna gång fått svara på frågan: Tycker du att homosexualitet borde vara förbjudet?


Hans svar blev ja.

Svaret visade sig vara sant i relation till vad lögndetektorn kunnat utläsa och vad följer? Publiken klappar händerna frenetiskt och det enda jag funderar över är hur många utav den exalterade skaran det är som applåderar för att killen klirrat in några tusenlappar extra och hur många som gör det för att de sympatiserar med hans påstående.

Medeltiden ringde och ville ha tillbaka sina värderingar.


Plats för fyndig rubrik

Felsägning (?) i en diskussion om singelliv och kvinnor:
" Det är ju bara att välja och vraka" blev "Det är ju bara att välja bland vraken"

och mer sanningsenligt än så blir det inte.


Århundradets citat!

"Jag har alltid velat sätta gaffeln i en pungkula"

Ibland välkomnas man in i en kvinnas sinnesvärld av fantastiska lust- och viljestyrkor!

Älska Mer.

De som hävdar att homosexuella förbindelser går "emot naturen" borde ta en granskande anblick på sitt eget heterosexuella utförande i sänghalmen. Visst kan man enbart på vad man kallar "naturlig" väg skapa barn vid ett heterosexuellt samlag, men tänk då efter hur många gånger någon som är heterosexuell kan tänkas ha haft sex och ställ det i jämförelse med hur många avkommor denne har avlat fram. Inte alltid de svettiga lakanen behöver tvättas för att syftet enbart har varit förökning, eller hur?

Vi människor vill njuta, vi vill få utlopp för vår lust och attraktion i euforiska explosioner, vi vill mätta vår hunger efter närhet. Så varför ska heterosexuella får erfara den njutning det innebär att ha sex utan syfte att uppfylla naturens lag av fortplantning och inte homosexuella.

Älska mer mina vänner och vapendragare.


Be my penguin..

Visste du att pingviner går igenom livet sökandes efter sin själsfrände och när de finner varandra så lever de sida vid sida resten utav livet?


RSS 2.0